Trevliga alla hjärtans dag-presenter

Alla hjärtans dag närmar sig med stormsteg och det börjar bli dags för den som har en käresta att hitta en trevlig present för att uppvakta lite. Den som tycker det känns tråkigt att köpa en present kan faktiskt istället uppvakna med något hemmagjort.

833038-cascading-hearts

Snart är skottdagen här och vi har skrivit om att man då kan fria till sin partner genom att ge ett fint smycke.

”Om man känner att det är dags att ta relationen vidare men vill att beslutet ska ske gemensamt kan man på skottdagen ge ett vackert namnsmycke som symboliserar ens kärlek och där föreslå att man ska gifta sig.” Läs mer.

Men en annan dag, fylld av kärlek, som ligger snäppet närmre i kalendern än skottdagen är alla hjärtans dag. Och även på den här dagen förväntar sig nog många i ett förhållande att få en fin present. På Metro kan man ta del av de allra finaste presenterna att ge bort till sin käresta. Är man ute efter att köpa något till flickvännen kan man exempelvis satsa på ett rött läppstift eller en plattningsborste. Är man istället på jakt efter en trevlig present till pojkvännen kan det passa bra med en skjorta, en plånbok eller ett par hörlurar.

Hemmagjorda presenter

Den som faktiskt inte vill lägga en massa pengar på presenter, och tycker att alla hjärtans dag är lite för kommersiell, men som ändå vill uppvakna sin partner kan faktiskt göra det utan att köpa något. De flesta skulle nog instämma i att det är minst lika härligt att få en massage, en hemmalagad middag, ett bakverk eller ett hemmaspa-besök på Alla hjärtans dag. Dessa saker kräver ändå en hel del tid och omtanke, men inte en fet plånbok.