H&M öppnar för Balmain

H&M är kända för sina designsamarbeten och nu har turen kommit till det franska modehuset Balmain. 

1606342-fashion-designer-studio-with-professional-equipmentAtt handla snygga skjortor, väskor och balklänningar online är något som allt fler människor gör. Detta då man får välja av ett större utbud samt att man kan sitta bakom sin dator och genomföra köpen. Nu när H&M idag lanserar sin dyraste kampanj någonsin med designsamarbetet med det franska modehuset Balmain så har man även chans till att handla kollektionen online. Dock är sajten för närvarande nere då det är ett sådant enormt tryck.

Utvalda butiker

Kollektionen släpps endast i utvalda butiker skriver tidningen Café och i Sverige kommer den finans i tio butiker och världen över kommer man kunna shoppa Balmainkollektionen i 250 butiker. Expressen listar smarta tips på hur man får tag i ett plagg från kollektionen, men kanske är det mest enklaste att vänta ut tiden för att sedan hålla koll på blocken. För vad man kan tänka sig kommer det finnas många som kommer att sälja sina plagg då de ser att dem inte passar. Är du sugen på att se mer av hur mycket de olika plaggen kostar så har Expressen tagit fram priser på några plagg ur kollektionen. Ja, vad ska man säga mer än att det bara är att kavla upp ärmarna och ta fram den täta plånboken. Om man ser till vad Balmain brukar ta för sina plagg så är det otroligt billigt att man kan köpa en klänning med tusentals handsydda pärlor på för runt 5000 kronor – och visst kommer folk att köpa.

Som med allt är det lätt att försvinna in i glittret men vad man ska tänka på är att om man verkligen har råd samt om man kommer att använda plagget.