Få vackrare leende

Ett vackert leende passar ihop med alla stilar, personligheter och trender, men att ha ett vackert leende helt och hållet på naturlig väg är det inte alla som har – som tur är finns en hel del smarta knep som går att ta till för att göra sitt leende lite vackrare och mer inbjudande.

tänder leende - litenVill man ha ett vackert leende gäller det att först och främst våga le, och en förutsättning för detta är att man känner sig bekväm med att visa sin tandrad. Men har man tänder som kanske drar mer åt det gulbruna än åt det vita hållet kanske inte tänderna är det första man vill visa. Därför är steg två att komma till freds med färgen på sina tänder och ett alternativ för ett vitare leende är att bleka dem och det kan man snabbt och enkelt göra med tandblekningsprodukter man kan beställa hem från Swisslux – då kan man bleka tänderna utan att behöva lämna hemmets trygga vrår, vilket kan vara skönt för den som inte vill göra blekningen hos sin tandläkare. När detta är klart är det sedan dags att börja jobba med själva leendet och då ska man inte glömma att det är helheten som räknas med såväl sminket som kläder och hår, för att framhäva det bästa.

Så framhäver du leendet i helheten

Ett tips är att titta på hur årets skönhetstrender ser ut att bli. Tittar man till exempel på sminkmodet i år som bland annat modemagasinet Chic kan man genast se att det passar perfekt med årets hårtrender som Expressen skriver om – vad den genomgående trenden för våren 2016 består av är nämligen den naturliga skönheten, och där är leendet definitivt pricken över i. Och det finns sätt att använda sminktrenden exempelvis för att framhäva leendet på bästa vis och samtidigt få tänderna att se ännu vitare ut. Det är något som till exempel Nyheter24 tipsat om och deras bästa knep är att:

  • Använda läppstift med blå undertoner och ha ögonskugga i grönt, blått eller lila nyanser eftersom dessa färger undanleder gula toner och får leendet att se vitare ut.
  • Markera läpparna och framhäv dem ordentligt så att blicken dras mot ditt leende.
  • Skimrande bronzer för fräsch look ger ett friskt intryck.

Nu är det bara att våga le, och le mycket – med vita tänder och snygg färg på läpparna är det inte något som hindrar från ett ordentligt leende, det gör bara dig och ditt leende ännu vackrare!